Campeonato Absoluto y por Clubes de carreras por Montaña, FEMECV2013

Fecha: domingo, 14 de abril de 2013
Hora: 09:00 h. 
Lugar: AIGÜES. Alicante 
Distancia: Absoluta 21,5km (1385m+)
Cadete y Junior 10,2 (586m+) 
Salida: Pl. Ayuntamiento de Aigües 
Meta: Pl. Ayuntamiento de Aigües 
Organizador: 15 Cumbres Femecv 
Contacto: inscripciones@mychip.es, 607763001
Sitio web: www.cabecotrail.com 

 

INSCRIPCIÓN EXCLUSIVA PARA FEDERADOS EN FEDME O AUTONÓMICAS CON COBERTURA NACIONAL 

Recorrido Absoluta

Recorrido Cadete i Junior


Cristóbal Adell i Silvia Miralles campions absoluts al Cabeçó Trail

lunes, 15 de abril de 2013

Els corredors del Mur i Castell - Tuga han aconseguit victòries clares sobre el circuit preparat a Aigües per al Campionat Absolut de carrera per muntanya 2013 de la Comunitat Valenciana.Dura matinal amb calor i un circuit a trams especialment tècnic han sigut les notes que han caracteritzat el onzé Campionat Absolut de carrera per muntanya de la Comunitat Valenciana. Es esta ocasió organitzat pel club 15 Cumbres a la localitat d'Aigües.

 El favorit no ha fallat i ha aconseguit la victòria. Cristóbal Adell (Mur i Castell - Tuga) manté una forma excepcional i ha sigut el més fort, també en esta ocasió. El fill d'Albocàsser ha aconseguit el segon títol de campió absolut de la Comunitat Valenciana, que sumats als tres campionats de Lliga i el de Kilòmetre Vertical arriba a la mitja dotzena de títols autonòmics i es converteix en l'home més llorejat de la Comunitat Valenciana en l'esport de carrera per muntanya. Ignasi Cardona (S.M. C.Atl. Llebeig) ha tingut, altra vegada, l'esquena de l'Adell com a únic objectiu a perseguir. Plata. I bronze per al corredor Alfredo Gil (Mur i Castell - Tuga), per davant de Sebas Sánchez (S.M. C.Atl. Marathon Crevillent) i el veterà Jose Manuel Granadero (Mur i Castell - Tuga), quart i cinqué.

 

La competició femenina s'esperava més apretada. Silvia Sos (Mur i Castell - Tuga) defenia títol de 2012, i ha estat lluitant per eixa plaça. Però hui el dia era per a Silvia Miralles (GR33 - Tottrail). Primer títol per a Miralles, que ja va tindre a prop la Lliga passada, i ha sigut un any després quan ha rebut els fruits de la seua lluita. Enhorabona. Sos no ha pogut conservar tampoc la segona plaça i l'ha perduda en favor d'altra campiona. Míryam Talens (S.M. C.Atl. Marathon Crevillent), primera veterana, ha donat la sorpresa des de darrere, clavant-se en el podi. Plata autonòmica. Sofia García Bardoll i Melissa Galí, totes dues del Mur i Castell - Tuga ha arribat per darrere.


 Amb estos resultats el Campionat per clubs l'ha obtés el Mur i Castell - Tuga de La Vall d'Uixó, tant en categoria masculina com femenina. Mentre que el subcampionat masculí ha sigut per a la S.M. C.Atl. Marathon Crevillent i el bronze per al GR-33 Tottrail.En categoria femenina, les castellonenques del GR33 subcampiones i bronze autonòmic per a les xiques del CXM València. Classificacions provisionals de totes les categories a la web mychip.es, a més a més d'alguna galeria de fotos. Adjuntem les més representatives.

Autor: Miquel Giménez (premsa FEMECV)

VÍDEO CABEÇÓ TRAIL

lunes, 15 de abril de 2013

VÍDEO DEL CAMPEONATO ABSOLUTA Y POR CLUBES DE CARRERAS POR MONTAÑA DE LA FEMECV 2013

Para verlo, pincha aquí.
 

Top