Cursa i Caminada solidària amb la lluita contra el Càncer, Montesa 2017

Running Montesa , Valencia

Fin inscripción: 10/11/2017 23:55
Carrera Popular 10:00 12/11/2017 5,00 € 5,00 € / -- Inscríbete

Organiza

 • Junta local Montesa contra el cáncer. Ajuntament de Montesa. Centre excursionista de Montesa.

Modalidades

Hora Distancia Desnivel
Carrera Popular 10:00h 7,83 Km 0m /+

Documentos

Recorrido

Carrera Popular

 • Montesa
  Salida
  • Punto intermedio
   Situación: 0 m
   Altitud: 0 m
 • Montesa
  Llegada: 7,83 Km

Informaciones adicionales

L´import de les inscripcions va destinat a l´Institut INCLIVA, Institut d´Investigació Sanitària que gestiona la investigación biomèdica de l´Hospital Clínic Universitari de València.

El importe de las inscripciones va destinado al Instituto INCLIVA, Instituto de Investigación Sanitaria que gestiona la investigación biomédica del Hospital Clínico Universitario de Valencia.

3.1- Les inscripcions de la cursa absoluta es faran a la web www.mychip.es amb un cost de 5€, els quals són solidaris, ja que van destinats a l´institut INCLIVA, Institut d´Investigació Sanitària que gestiona la investigació biomèdica de l´Hospital Clínic Universitari de València. Una vegada feta la inscripció no serà reemborsable. El mal oratge no serà obstacle per a la realització de la prova, tot i així, l´organització es reserva el dret de suspendre-la o modificarla sempre que es considere que pot haver perill per als participants. En cas de suspendre-la, no es reintegraran els diners de la inscripció. Les inscripcions a través de la web es tancaran el 10 de novembre de 2017. El dia de la prova es podran realitzar inscripcions de 9:00 h a 9:30 h amb un cost de 7€. 

3.2- Les inscripcions per a les categories menors tindran un cost d´1€ i es faran en la línia d´eixida el mateix dia de la prova. Els menors de 18 anys que participen a la cursa absoluta necessitaran un permís signat pels pares/tutors, el model es pot trobar a la web www.mychip.es.

 3.3- Les inscripcions per a la caminada tindran un cost de 5€ i es faran en la línia d´eixida el mateix dia de la prova.

3.4- La inscripció dóna dret a: Assegurança durant la cursa. 2 avituallaments líquids (durant la cursa i a l´arribada) i 1 avituallament sòlid (a l´arribada) per a la cursa absoluta i un avituallament líquid i sòlid (a l´arribada) per a la caminada. Bossa del corredor amb samarreta tècnica i obsequis diversos (cursa absoluta i caminada). Bossa del corredor amb detalls infantils (curses menors).

Es podrà arreplegar els dorsals fins a mitja hora abans del començament de la prova.